Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikko

Postilaatikkoon ovat tervetulleita tervehdykset, kisakutsut, lyhyet mainokset, ilmoittautumiset kisoihimme sekä ystävyys-, linkinvaihto- sekä astutuskyselyt. Asiattomuudet, ketjukirjeet ja muu turha tänne ei kuulu, pidetään postilaatikko siistinä!

 

Postilaatikko  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Maisa

01.01.2018 10:57
Moikka! Voisinkohan alkaa hoitamaan Latea?

Nimi: Josette
Kotisivut: http://estrellado.suntuubi.com/

23.12.2017 21:06
Tervetuloa astumaan Estrelladon ovista sisään ja syöksymään talliarjen syövereihin!

Estrellado ei ole aivan tavallinen virtuaalitalli nimittäin ratsutilamme on samalla roolipeli! Hevosten hoitaminen, tunneilla käyminen ym. tapahtuu siis roolipelin idealla. Jos roolipelaaminen on sinulle uusi juttu, sivuiltamme löytyy kyllä ohjeet pelaamiseen!

Estrellado on pääosin yksityistalli, mutta meiltä löytyy pienimuotoista tuntitoimintaa 10 tuntihevosemme voimin sekä kivenkovien ammattilaisten silmän alla.

Tule ihmeessä tutustumaan ja ihmettelemään!

Nimi: Wendy

09.11.2017 06:47
Hei! Onko talli vielä aktiivinen? Jos on, haluaisin hakea Mellin tai Lumin hoitajaksi. En tiedä kumpi minulle sopii, joten voisitko hieman avittaa minua? Kiitos!

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

15.10.2017 13:38
Virtuaalitalli Keijukummussa olisi vihdoin runsaasti uusia yksäripaikkoja vapaana :-). Lisäksi vielä muutama hevosistamme hakevat omaa rakastavaa hoitajaa - liity ihmeessä ihanaan, aktiiviseen talliporukkaamme, jossa virtaa loistava yhteishenki!

Lämpimästi tervetuloa!

Nimi: Mörkö
Kotisivut: http://myrtlewood.suntuubi.com/

02.10.2017 16:14
Piirrostalli Myrttilä heräilee horroksestaan suuren laumansa kera. Tavoitteena saada remontti valmiiksi ja hoitotoiminta rullaamaan jouluksi. Tervetuloa vaikuttamaan!

Nimi: Jossu
Kotisivut: http://mylittledream.suntuubi.com/

24.09.2017 10:46
Hei!
Tervetuloa upouuteen Pihlajamäen talliin! Meillä on eläimiä, joita voi alkaa hoitamaan, mm. hevosia ja koiria. Kissoja, kaneja ja lampaita ei ole vielä mutta niitä on tulossa.) Käyhän kurkkaamassa ja jätä palautetta!

T.Jossu

Nimi: Esme M.
Kotisivut: http://desalmado.suntuubi.com/?cat=36/

17.09.2017 11:54
Tervetuloa osallistumaan Desalmadon avajaiskilpailuihin 8.10.! (VIP 6.10.)

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://galaksi.suntuubi.com

15.09.2017 11:25
Hei,
Sopisiko yhteistyö tai linkinvaihto vasta avatun, hieman erilaisen virtuaalitalli Galaksin kanssa?
Valitettavasti hevosia ja muuta ihmeempää ei vielä ole, mutta niitä olisi tarkoitus tulla heti, kun kävijöitä saadaan, ja varmasti päästään kehittelemään jotain mukava yhteistyöhauskaa.

Nimi: Darcy
Kotisivut: http://portdalingridge.suntuubi.com/?cat=97/

10.09.2017 17:08
Tervetuloa osallistumaan avajaiskilpailuihin 30.9.2017! Lajina esteratsastus ja luokkia 80-120cm.

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

02.09.2017 11:53
Keijukummussa olisi vielä kaksi hevosta vailla omaa hoitajaa, tervetuloa 22 muun hoitajan tai yksäriomistajan muodostamaan erittäin lämminhenkiseen talliporukkaan! Tiedossa olisi mukavia hoitohetkiä tarinoiden, sekä hauskoja keskusteluja tallin erittäin aktiivisessa chatissa ihanan vakioporukkamme kanssa :). Otamme uudet hoitajat heti lämpimästi vastaan, se onkin saatu todistaa monet kerrat!

Järjestämme myös kaikenlaisia tapahtumia - tälläkin hetkellä on käynnissä villit esteratsastuskilpailut ja suunnitelmissa olisi ainakin lännenratsastuskurssi :-). Tervetuloa!

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

17.07.2017 08:04
Horizon on pienimuotoinen kirjoittamiseen perustuva sivusto, joka etsii nyt uusia kirjoittajia. Liittyneille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat, kirjavinkit ja hyödylliset linkit sekä mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä sekä muilta kirjoittajilta. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

13.07.2017 01:37
Kaipailetko sinäkin lisää perinteisiä suntuubin aktiivisia hoitajatalleja ja vanhoja kultaisia aikoja? Noh, juuri valmistunut Virtuaalitalli Keijukumpu on perustettu juurikin niitä kunnioittaen. Keijukummussa voit hankkia itsellesi suloisen hoitohevosen ja hoitaa sitä kuin omaasi saadaksesi palkaksi virtuaalieuroja, joilla voit ostaa haluamiasi tarvikkeita tallikaupasta - Kuukauden hoitajan pestiä unohtamatta. Meille on myös täysin mahdollista majoittaa oma hevosesi ja voit myös osallistua esimerkiksi villeihin kilpailuihimme!
Lämpimästi tervetuloa siis Virtuaalitalli Keijukumpuun, jätäthän kavionjälkesi vieraskirjaan ja pyydäthän mieleistäsi hevosta hoitsuksesi ;)

Tervetuloa myös Virtuaalitalli Keijukummun avajaiskilpailuihin! :) Linkki kutsuun: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/?cat=18&lang=fi&y=2017&m=07&d=07

Vastaus:

Kiitos mainoksesta ja kutsusta!

-Viljami

Nimi: Lyydia
Kotisivut: http://lokkilehto.suntuubi.com/

08.07.2017 22:09
Tervetuloa upouuteen harrastetalli Lokkilehtoon! Saaristossa sijaitseva hevostila on viihtyisä ja lämminhenkinen paikka, jossa viihdyt varmasti. Tule tutustumaan hevosiimme (sekä muihin nelijalkaisiin), tai ota vaikka hoitohevonen! Jätäthän myös terveisesi vieraskirjaan?

-Lyydia

Vastaus:

Kiitos mainoksesta!

-Viljami

Nimi: Miia
Kotisivut: http://edelsten.altervista.org/aralia/index.html

08.07.2017 13:26
Aralian Ratsutila sijaitsee Keski-Suomen maaseudulla järven läheisyydessä. Aralian Ratsutilan toiminta painottuu ratsastustuntien järjestämiseen viitenä päivänä viikossa elokuun alusta kesäkuun alkuun jonka jälkeen hevoset pääsevät laitumille ja tallin toiminta keskittyy leirien, kurssien ja muutaman viikottaisen irtotunnin järjestämiseen. Ratsutilalla on myös hoitajatoimintaa sekä muutama tallipaikka tarjolla yksityisille.

Tervetuloa tutustumaan!

Vastaus:

Kiitos mainoksesta!

-Viljami

Nimi: Juuli

05.07.2017 12:42
Saisinko alkaa hoitaa Leiraa?

Vastaus:

Hei Juuli, anteeksi myöhästyneestä vastauksesta, IRL-kiireet ovat painaneet pahasti päälle :/ Jos olet kiinnostunut vielä, niin tervetuloa hoitajaksi!

Teen sinulle kaapin, mutta tarvitsin vielä pienen kuvauksen sinusta (ikä, pituus, ulkonäkö, luonne...?) joten viitsisitkö jättää kuvauksen viekkuumme? :) Voit katsoa mallia muiden kaapeista.

-Viljami

©2018 # Ponitalli Sadetanssi # - suntuubi.com